Kom jij je feestje bij ons vieren?

Hiep hiep hoera! Deze dag draait helemaal om de jarige! Een supergaaf kinderfeestje kan natuurlijk niet uitblijven. Hoe leuk is het dat je je verjaardag nu ook bij ons kan komen vieren? Of dat wij naar jou toe komen! Ben je nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Kinderfeestje in de studio in Montfoort!

Knippen, naaien en creëren! Tijdens onze scrunchie workshop mogen de kinderen met hun handen aan het werk en maken ze een stijlvolle accessoire!

Ze beginnen met het kiezen van hun favoriete stofjes, kleurtjes en printjes.

Daarna leren ze stap voor stap hoe ze zelf een scrunchie kunnen maken: van het knippen van de stof tot het naaien en toevoegen van het elastiek.

Wij helpen om een unieke scrunchie te maken die alle kinderen vol trots mee naar huis kunnen nemen!

✹ Niet één, maar twee scrunchies mogen de kinderen maken. Daarnaast bieden we leuke uitbreidingen voor andere leuke accessoires zoals sleutelhangers oid.
✹ Wij regelen drinken en wat lekkers!
✹ Maak van jouw verjaardag een dag om nooit te vergeten!

Kinderfeestje op locatie

En een grote auto heb je helemaal niet nodig, want wij kunnen ook gewoon naar jou toe komen!

Geef je kind een verjaardag om nooit te vergeten, rechtstreeks bij jou thuis in je eigen omgeving!

Onze populaire scrunchie workshop is nu beschikbaar op locatie, zodat je niet naar onze studio te komen.

Unieke Workshop

Onze scrunchie workshop is een unieke en leuke activiteit. Kinderen leren iets nieuws en gaan naar huis met hun eigen gemaakte scrunchies. Wij regelen alles voor jou feestje!

Laat je creativiteit gaan!

Alle kinderen kunnen hun eigen scrunchie ontwerpen. Lekker snuffelen tussen alle kleurrijke stofjes om dé unieke scrunchie te maken die helemaal bij past.

Plezier staat voorop

Net iets anders dan een standaard kinderfeestje, onze kinderfeestjes zijn bedacht om alle kinderen te vermaken en te laten lachen, zodat ze een geweldige tijd hebben!