Ruilen & retourneren

Is het product dat je hebt besteld hebt toch niet helemaal naar wens? Dat kan natuurlijk gebeuren. Bij Scrunchieshandmadewithlove heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst. De kosten van deze retour zijn voor eigen rekening en afhankelijk van uw vervoerder.

Mag ik mijn product retourneren?

Een product mag je binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Wel moet het aan onderstaande voorwaarden voldoende:

• Het product is compleet met alle accessoires
• Het product is in nieuwstaat
• Het product is verpakt in de orginele verpakking

Welke retourmogelijkheden heb ik?

Binnen 14 dagen na ontvangst van je product heb je 2 opties:

• Je product laten repareren
• Je product retourneren en je geld terug laten storten.

Hoe kan ik mijn product retourneren?

Stap 1
Neem contact op met info@scrunchieshandmadewithlove.nl en vermeld hierin duidelijk je bestelnummer. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om te bevestigen en/of we je retouraanvraag in behandeling kunnen nemen.

Stap 2
Indien we jouw retour aanvraag hebben bevestigd volg je onderstaande vervolgstappen: Doe de artikelen in de bijbehorende verpakkingen en stop alles terug in de originele verpakking. Zorg dat de originele kaartjes van de producten niet zijn verwijderd. Dit helpt ons weer een beetje extra met het verwerken van jouw retour! 
* Hou er rekening mee dat de haarklemmen goed verpakt moeten worden, deze zijn kwetsbaar,  retourneer deze ook op de manier hoe wij ze hebben verzonden, in folie. Komen de haarklemmen kapot terug, kunnen we de retour helaas niet accepteren.

Stap 3
Noteer onderstaand retouradres op je retourzending.
Scrunchies Handmade With Love
Achterstraat 8B
3417 EG Montfoort

Stap 4
Breng je retour naar het dichtstbijzijnde postpunt en laat het verzenden naar het kantoor van Scrunchies Handmade With Love. De kosten voor het verzenden van brievenbuspost zijn vanaf €1,25*. De kosten voor het verzenden van een pakket zijn vanaf €7,25.

Zorg dat je de track & tracé code van je retour goed bewaard, totdat deze is verwerkt!

* Houdt er rekening mee dat een retour via brievenbuspost geen track & tracé code heeft. Je kunt bij de PostNL balie eventueel wel kiezen voor een track & tracé code bij je brievenbuspakket.

Het verschuldigde orderbedrag van je retourzending wordt door ons teruggestort op de (bank)rekening die gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt vanaf het moment van retour ontvangst maximaal 14 werkdagen.

Wat is jullie retourtermijn?

Wij hanteren een retourtermijn van 14 dagen. De producten moeten ongebruikt, onbeschadigd en in staat van aankoop geretourneerd worden.

Haal je het niet om jouw items binnen 14 dagen te retourneren? Neem dan contact met ons op via info@scrunchieshandmadewithlove.nl

Kan mijn product omgeruild worden?

Het is helaas niet mogelijk om een product direct om te ruilen voor en ander product. Mocht je graag een andere maat, kleur of een geheel ander product willen ontvangen, dan raden we jou graag aan om hiervoor een nieuwe bestelling te plaatsen en het product dat niet naar wens is te retourneren.

Zit er garantie op mijn aankoop?

Voor alle producten die gekocht worden op onze webshop, geldt een wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er alle redelijkheid van mag verwachten.

Vertoont jouw product een klacht? Dan mag je ons hierover mailen. Het is belangrijk om in deze mail jouw ordernummer te vermelden en foto's of video's toe te voegen waarop de klacht duidelijk zichtbaar is. Je mag deze versturen naar info@scrunchieshandmadewithlove.nl

Mijn bestelling is incompleet of kapot geleverd?

Natuurlijk kunnen er foutjes gemaakt worden, soms kan het zo zijn dat er iets fout geleverd is, dat er wat mist of dat er een kapot kapot is gegaan tijdens de verzending. Het is natuurlijk nooit de bedoeling om een beschadigd product te leveren. Controleer dit altijd goed en neem direct contact op als er echt een product ontbreekt of kapot is. Dat kan via info@scrunchieshandmadewithlove.nl

Hoe annuleer ik mijn bestelling?

Dat is niet zoals we zouden willen! Wij willen je vragen om hierover zo snel mogelijk contact met ons op te nemen, zodat wij samen kunnen kijken naar een passende oplossing. Je kunt contact met ons opnemen via de e-mail info@scrunchieshandmadewithlove.nl

Mijn bestelling is al onderweg, kan ik het nog annuleren?

Zodra jouw bestelling onderweg is het helaas niet meer mogelijk om je bestelling te wijzigen of te annuleren.

Wat zijn de retourvoorwaarden?
  • Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen.
  • De retourkosten die worden gemaakt zijn voor eigen rekening.
  • Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening!
  • Stuur de artikelen die je wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt.
  • Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.
  • Customized & sale items kunnen nooit geruild worden.