Ons verhaal

Scrunchies Handmade With Love

In 2019 is onze reis met de passie om unieke scrunchies te maken begonnen. Wat ooit begon als een bescheiden project op onze zolderkamer, is uitgegroeid tot iets heel bijzonders waar wij enorm trots op zijn.

Ons belangrijkste doel is om functionele (haar)accessoires te bieden die jouw helpen om jezelf elke dag mooi en zelfverzekerd te voelen. Of je nu je kinderen naar school brengt, naar een zakelijke vergadering gaat of vakantie viert op het strand. Wij hebben de accessoire voor jou!

We willen altijd blijven vernieuwen en streven naar het lanceren van nieuwe, unieke collecties om aan ieder zijn wensen en behoefte te voldoen. We hopen dat je met ons meedoet in deze missie en ons vrouwelijke, kleine bedrijf ondersteunt!

Scrunchies handmade with love, here to celebrate your style with you.

SCRUNCHIES HANDMADE WITH LOVE

Liefde in elk detail

Wij maken alles met de hand, waardoor elk item zijn eigen unieke karakter heeft. We staan altijd open voor nieuwe ideeën, dus aarzel niet om ons vragen te stellen; we zijn benieuwd naar wat je te zeggen hebt. We hechten veel waarde aan onze beloftes en zullen er alles aan doen om ze waar te maken, of zelfs te overtreffen. Ons doel is niet alleen om mooie producten te leveren, maar ook om jou te inspireren om je eigen stijl te omarmen en te vieren.